Hvem er jeg

Jeg brænder for at skabe et bedre Danmark - og en bedre verden for vores børn.


Jeg er 43 år, kommer fra Marokko og har boet i Danmark i 21 år. Jeg har bl.a. arbejdet som social- og sundhedshjælper, IT-supporter, distriktschef og iværksætterkonsulent. I dag er jeg selvstændig erhvervsdrivende. Min seneste uddannelse i Danmark var HD i organisation og ledelse. Derudover er jeg uddannet frisør og IT-supporter.

Jeg er politisk aktiv fordi når jeg ser uretfærdighed og ulighed, så gør det noget ved mig. Jeg bliver altid ked af og utryg når jeg ser nogen sulter eller bliver dræbt i en krig eller når jeg ser forskel på fattige og rige. Jeg bliver bekymret for hvilket liv vores børn vil have i fremtiden. Jeg vil være ked af hvis vi efterlader dem en utryg verden.

Jeg går ind i politik, fordi jeg mener, hvis man gerne vil ændre på noget, så må man selv være aktiv. Jeg vil gerne søge indflydelse og påvirke holdninger. I dag er jeg næstformand i SF Kalundborg og suppleant i regionsbestyrelsen.

Danmark har givet mig meget og nu er det min tur til at give tilbage.

Holdninger

Bl.a. mener jeg at den hårde tone i indvandrerdebatten ikke løser de udfordringer vi står overfor. Tværtimod, den gør sagen endnu værre og grøften mellem indvandrere og danskere bliver kun større. Derfor mener jeg at vi alle skal forstå, at hvis vi skal komme nærmere hinanden, skal vi komme i dialog med hinanden med respekt for hinanden, hvis vi gerne vil opnå et homogent samfund.

Jeg håber på et samfund, hvor vores børn har en tryg og afbalanceret hverdag. Et samfund uden samfunds sygdomme; Stress, depression mm. Jeg ønsker et samfund hvor arbejde er et middel til at leve og ikke omvendt. Jeg ønsker et samfund hvor alle er lige uanset køn, etnicitet eller socialstatus.

Indflydelse

Jeg kommer fra Marokko og har oplevet uretfærdigheden i den ulighed mellem rige og fattige, og i den udemokratiske måde at drive et samfund på. Korruption har været en af årsager som gjorde at jeg flyttede fra Marokko til Danmark. Jeg har altid villet gøre noget ved det. Det har ikke været muligt at gøre det i Marokko, på grund af den manglende demokrati der har været. I Danmark har vi også nogle udfordringer der skal løses. Det vil jeg gerne gøre noget ved Jeg synes at Danmark har givet mig meget, og nu er det min tur at give tilbage.

Jeg vil gerne have indflydelse på hvordan vi forandrer verden til en bedre verden at live i for vores børn. Det startede da jeg var 10 år, hvor jeg har tændt tv og der var kun udsendelse fra parlamentet i Marokko. Jeg spurgte min storbror hvad det var og han fortalte mig, det er der hvor der bliver bestemt alt omkring os. Det sjove er at flere af de mænd der sad der, var af ældre generation og mange af dem tog en morfar. Min første kommentar var, hvordan kan man bestemme noget mens man sover? Senere gik det op for mig at de ikke bestemte noget alligevel, men de var blot dukker i et stort teaterstykke. Jeg er begyndt så at interesserer mig for demokrati og hvordan man kan bruge det til at bygge et samfund op.

I min fritid bruger jeg meget tid sammen med mine børn, som er aktive i diverse fritidsaktiviteter. Udover det, nyder jeg en lang løbetur ud til Røsnæs fyr, igennem den skønne natur som vores Kalundborg byder på.